Ви тут: Головна > Новини > Христина Сирова «Біла ворона в чорному»

Христина Сирова «Біла ворона в чорному»

Автор:     Категорія: Новини

Digg
Del.icio.us
StumbleUpon
Reddit
Twitter
RSS

“Біла ворона в чорному” – однойменну книгу презентувала у Івано-Франківську молода письменниця Христина Сирова. На майже двох сотнях сторінок містично-пригодницького роману – розповідь про молоду дівчину, яка подорожує в часі і намагається змінити своє життя.

Авторка каже, через твір хотіла донести до читача думку про природну індивідуальність і неповторність кожного мешканця планети. Робота над матеріалом тривала довгих шість років. Найтяжче було висловити свої задуми, і водночас не вразити читача своєю відвертістю чи навіть жорстокістю.

Та в підсумку вдалося досягнути мети і навіть надрукуватися у київському видавництві. На презентації книги «Біла ворона в чорному» влаштували аукціон. Дебютну роботу Христини Сирової продали після запеклої боротьби за 400 гривень. Наразі авторка завершує роботу і над збіркою поезії.


vezha

Теги: книга, презентація книги

Прочитано разів: 325
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оцінок, середня: 0,00 з 5)
Щоб залишити оцінку, вам необхідно зареєструватися.
Loading...

Залишити коментар

 
Top